es | ca

WEBS, BLOCS I BOTIGUES VIRTUALS A MIDA

Si has arribat fins aquí, és possible que estiguis interressat/da en major o menor mida en algun dels serveis que et puc oferir. En aquesta secció tens tots els serveis de desenvolupament web una mica més detallats, així com altres aspectes en els que puc ajudar-te a millorar la teva imatge de marca. Si et sorgeix qualsevol dubte o necessites més informació, no t’ho pensis més, Contacta’m sense cap tipus de compromís.

Serveis destacats de Desenvolupament web

Botiga online

Si vols fer el salt a la venda per internet o vols fer un canvi a la teva botiga virtual, no deixis escapar aquesta oportunitat! Et proposo un ecommerce diferent: La facilitat de compra, protagonisme del producte i velocitat seran els principals aliats del teu negoci. En unes setmanes, la teva botiga anirà com la seda, amb els mètodes de pagament i d'enviament perfectament configurats.

Bloc professional

Si tens un bloc i vols fer un salt de qualitat o si vols ets dels qui vol començar fort, puc ajudar-te! Ofereix una imatge molt més professional als teus lectors i les empreses de marketing utilitzant un domini propi i personalitzant el teu bloc fins l'últim detall. Passaràs de ser un/a blocaire més a ser una referència en el teu sector, amb personalitat i imatge de marca pròpies. Vols ser influencer?

Web corporatiu

Diferencia't de la teva competència! Oblida els webs genèrics. T'ofereixo una pàgina web única: corporativa, ràpida i funcional i a la que el teu servei/producte en serà l'autèntic protagonista. A més, la pàgina serà responsive i comptarà amb una optimització SEO bàsica inclosa. Fes un salt de qualitat diferenciador amb la teva marca. Avança't a la competència!

Web de marca personal

Diuen que si no ets a internet no ets ningú. Jo no gosaria dir tant, però una pàgina web és una ajuda inestimable a l'hora de trobar feina i nous clients. És per aquest motiu que, si estàs buscant feina o si vols expandir la teva marca personal com a freelance, és un bon moment per fer el salt. T'ofereixo un web elegant, net i atractiu, amb una imatge de marca personal única.

Per què triar Smartz?

Velocitat de càrrega

No sóc una agència més de marketing, sinó un desenvolupador informàtic. Això em permet crear la teva pàgina personalitzada al detall sense necessitat de sobrecarregar el web d'extensions innecessàries que la fan ralentir la càrrega i incomoden al teu client. Google valora la velocitat de càrrega com un dels principals factors en el SEO. Regala segons als teus clients i marca la diferència!

Optimització SEO

Et faré entrega del teu web amb tot allò imprescindible per superar qualsevol auditoria SEO i començar a posicionar-te als buscadors. La teva pàgina comptarà amb un sitemap (mapa del lloc) i l'arxiu robots.txt, una jerarquia de títols lògica en tots els continguts i les meta-descripcions que han d'aparèixer als resultats de cerca. A més a més, totes les imatges del web estaran perfectament optimitzades i amb la seva respectiva informació perque els cercados les interpretin.

Tractament personalitzat

Rere aquesta pàgina hi sóc jo. Seré qui t'agafi el telèfon quan truquis, qui respondrà els teus correus i qui farà la teva pàgina web de dalt a baix. Això ens evitarà malentesos i pèrdua d'informació. Prendré el teu projecte com si fos meu i el duré a terme amb molta estima. A més, si veig possibles millores en el plantejament inicial que puguin donar a la teva pàgina un extra, te les comentaré per implementar-les.

2 mesos de manteniment

Un cop tinguis la pàgina en producció, t'ofereixo un manteniment gratuït durant els dos primers mesos. D'aquesta forma, si algun aspecte no té el funcionament que esperaves o vols modificar algun contingut pel motiu que sigui, no t'hauràs de preocupar. La idea és que el teu web funcioni a les mil meravelles i no hagis de preocuparte per res.

També et puc oferir altres serveis

Imatge de marca

Si necessites crear la teva marca personal o la de la teva empresa, puc ajudar-te. Logotip, paleta de colors i tipografia que faran que la teva marca sigui única. Disseny de targetes de visita, banners i cartelleria.

Google Adwords

La publicitat a Google és el camí més curt per arribar als teus clients de tot el món. Un anunci ben implementat i segmentat és un client potencial visitant el teu web.

Auditoria SEO

Si tens una pàgina web en funcionament, et reviso l'estat del SEO; et faig una proposta d'optimització i em poso mans a l'obra perque el teu web sigui més amic dels cercadors.

Xarxes Socials

Una bona gestió de les teves xarxes socials t'ajudarà a crear una gran comunitat. No tots els sectors utilitzen les mateixes xarxes socials ni les han de gestionar igual. Deixa't assessorar i arriba millor als teus clients.

Edició de vídeo

Crea un vídeo corporatiu per mostrar als teus clients o per la presentació de la teva pàgina web. Amb uns quants vídeos i imatges es poden obtenir uns resultats brillants.

Il·lustració

Si necessites una il·lustració per la teva pàgina web o cartelleria, una mascota o icones personalitzades, explica'm la teva idea. La teva imatge corporativa farà un salt de qualitat.