es | ca

desenvolupament web, bloc y ecommerce a mida

PÀGINA PERSONAL / BLOC

Com esdevenir influencer? Si t'has fet aquesta pregunta en alguna ocasió, la resposta està en aquest servei. Un bloc dissenyat especialment per tu, amb un toc personal i una aparença molt professional. Fes-te un nom al món bloguer! I si ja tenies un bloc, no et preocupis per les teves entrades antigues, jo mateix m'ocuparé de que no perdis ni els posts ni el posicionament als buscadors.

ECOMMERCE (BOTIGA ONLINE)

Com puc augmentar les meves vendes? Si regentes una botiga, de ben segur que t'has fet aquesta pregunta centenars de vegades. La resposta és a una botiga online ben optimitzada. La gestió d'un ecommerce comporta un treball constant però, si tens una bona base, la feina és molt més senzilla. En això consisteix aquest servei: En fer-te entrega d'una botiga online 100% funcional i optimitzada.

PÀGINA WEB CORPORATIVA

Com dono a conèixer la meva marca? Fa uns anys, la resposta era ben senzilla i contundent: Fes-te una pàgina web! I no és que avui no sigui necessari tenir una pàgina d'empresa, és que ara això no és suficient. El web de la teva empresa ha de ser actual, elegant i corporatiu. S'hi ha de poder navegar des de qualsevol dispositiu mòbil i ha de ser ràpida i funcional.

Webs d’empresa, botigues online i blocs

Ja t’he fet una introducció amb alguns dels serveis que puc oferir-te i pots veure la resta de paquets de desenvolupament i optimització al seu apartat corresponent. Llavors, per què continuo escrivint en aquesta pàgina? Bé, aquesta és la meva pàgina d’aterratge (la que al gremi li diem landing page) i no només he de mostrar-te una presentació de les meves ofertes destacades com el desenvolupament de pàgines web i ecommerce, sinó que m’interessa introduir-te la resta de serveis, ja que és un aspecte important pel posicionament SEO de la meva pàgina web, que és un altre dels aspectes pels que pots contractar-me.

WordPress y WooCommerce

Malgrat que podria dur a terme la teva pàgina web des d’una pantalla en blanc, acostumo a utilitzar aquests dos CMS (Què és un CMS?) pels meus treballs. El fet d’utilitzar WordPress és un avantatge, ja que aprofito la seva extensa versatilitat per fer pàgines increïbles i la seguretat de la seva connexió amb la base de dades. A partir d’aquí, el web pot ser tan senzill o tan complexe, tan estàndar o tan personalitzat com tu desitgis.

L’avantatge principal per tu com a client és que WordPress està sempre actualitzat. Que comptes amb un panell d’administració universal, intuïtiu i potentíssim, des del que podràs mantenir la teva pàgina web sempre al dia, editant o creant nous continguts sense necessitat d’ajuda especialitzada.

WooCommerce és la solució perfecta per crear una botiga virtual. S’integra al 100% amb WordPress, podent gestionar els teus clients i les teves comandes des del mateix panell d’administració que les pàgines del lloc web o les entrades del bloc, el que converteix WooCommerce en la millor opció pel teu negoci.

A més a més, tant WP com Woo estan altament preparats per la optimització per motors de cerca (SEO), éssent el sistema de botiga virtual més intuïtiu en aquest aspecte.

Optimització SEO bàsica

Tots els paquets que t’ofereixo inclouen l’optimització SEO bàsica del lloc web.

Totes les tècniques d’optimització que aplico als meus projectes estan incloses en el llistat de bones pràctiques SEO de Google. Així, el paquet bàsic inclou:

  • Jerarquia lògica de títols: Cada pàgina té un únic títol principal (H1) i els següents títols segueixen l’ordre jeràrquic que els correspon.
  • Meta-títol i meta-descripció: Totes les pàgines interiors del lloc web compten amb el seu títol i descripció pels motors de cerca. Aquests sempre tenen relació amb el contingut de la pàgina i utilitzen les paraules clau corresponents.
  • Sitemap i arxiu robots.txt: Aquests arxius indiquen als diferents cercadors quines pàgines s’han de rastrejar i quines no i quin pes té cada en el lloc web. La creació d’aquests arxius és molt important pel SEO de la pàgina.
  • Títol i text alt de les imatges: Un aspecte que quasi tots els desenvolupadors passen per alt són els textos alternatius de les imatges. I és un element crucial ja que el cercador d’imatges és importantíssim per molts sectors i està molt menys explotat. Un bon posicionament de les imatges ajudarà a posicionar la resta dels continguts.

Per saber més sobre el paqueet SEO o qualsevol dels serveis, no dubtis en contactar-me.

smartz és la marca personal de…

Sergio Martínez

Desenvolupador web / ecommerce

Abans que res, gràcies per haver arribat fins aquí!

Doncs sí, rere tots aquests textos, imatges i colors hi sóc jo. Em dic Sergio i sóc enginyer tècnic en informàtica (la de software) per la Universitat de Girona. A més del desenvolupament, m'agrada el disseny i la il·lustració (se'm veu a la cara, oi?)

Tinc facilitat per comunicar-me i molta empatia. Si tens un projecte entre mans, contacta'm sense compromís, segur que arribem a un acord!

680.19.82.43 sergio@smartz.es Linkedin smartz_r